6 Ekim 2010 Çarşamba

TEKNİK EKİBİN FES EDİLMESİ HAKKINDA! ÇUKUROVA EŞCİNSEL İNİSİYATİFİNDEN DUYURULUR:

Teknik ekibin feshedilmesi hakkında teknik ekip üyelerinden Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi üyelerine duyurulur:
21 Ağustos 2010 tarihinde Adana ilinde gerçekleştirdiğimiz Örgütlenme Eğitimi ve Deneyim Paylaşımı Etkinliği ile aynı etkinliğin eğlence gecesi, Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi’ni Çukurova bölgesinde varlığı kabul edilir ve önemsenir bir duruma getirdi.

Bu durumun bazı avantajları ve dezavantajları oldu. Bu avantajları değerlendirebilecek ve aynı zamanda etkinlikleri de gerçekleştiren teknik ekip bireylerinin, ortaya çıkan dezavantajlar ve geleceklerine yönelik almak zorunda oldukları bireysel kararlar da göz önünde bulundurulduğunda görevlerini devam ettiremeyecekleri anlaşıldı.

Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi’yle Çukurova Bölgesinde kırılmaya başlayan homofobiye ve daha çok soluk aldığımız mekanların oluşumuna katkı sağlayan teknik ekip üyeleri başta ben olmak üzere, Utku, Sami, Burçin ve Cemal, yukarıda açıkladığımız gerekçeler nedeniyle teknik ekip üyeliğinden ve dolayısıyla Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi’nden ayrılma kararı aldık. Bu nedenle Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi teknik ekibi kendisini fes etmiştir.

Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi’nin varlığı devam etmekte olup, bundan sonra her türlü iletişimin, face sayfamızda yönetici olan Tavlaboy rumuzlu Hakan arkadaşımızla gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Bundan sonra Hakan arkadaşımızla çalışmak isteyen ve Çukurova Eşcinsel İnisiyatifinin yeni teknik ekibinde yer almak isteyen arkadaşların, face üzerinden veya cukurovaei@hotmail.com adlı adresten kendisiyle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bundan sonra Çukurova Eşcinsel İnisiyatifine ve emeği geçecek tüm arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Sevgiyle kalın.

Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi Teknik Üyeleri Derya Gölge, Utku, Sami, Cemal ve Burçin.

1 yorum:

  1. Teknik ekipte yer alinca ne gorevler var ? Yapilmasi gereken?

    YanıtlaSil