6 Eylül 2010 Pazartesi

Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi 4. Film gösterimi etkinliği..


OYS DON'T CRY-ERKEKLER AĞLAMAZ

Tür : Suç, Romantik, Dram
Yapım : 1999 - ABD
Yönetmen : Kimberly Peirce
Senaryo : Andy Bienen, Kimberly Peirce
Müzik : Nathan Larson
Oyuncular:
Hilary Swank , Chloë Sevigny , Peter Sarsgaard , Alison Folland

DİL: İngilizce-TÜRKÇE ALTYAZI
Konu:
Nebraska'nın Falls şehri, Brandon Teena (Hilary Swank) adındaki delikanlıyla ilgili dedikodularla çalkalanıyordu, tüm kadınların olduğu gibi tüm kasabalının da dikkatini ve ilgisini çekmişti. Karizmatik kişiliği ve masum yüzünün arkasında kocaman bir sır gizliyordu. O herkesin olduğunu zannettiği kişi değildi.
Her genç insan gibi hatalar yapıyordu ve bu hatalarını da çok pahalıya ödemek zorundaydı. Yeni sevgilisi Lana ve gözü pek arkadaşı John arasındaki sınırları yanlışlıkla aşınca sır, bir vahşetle ortaya çıktı.
Brandon Teena; hararetli bir aşık, toplumdan dışlanmış kimsesiz bir hayalperest, cesur bir hırsız ve haksızlığa uğramış trajik bir suçluydu.
Bu filmdeki rolü Hilary Swank'a bir Oscar ödülü kazandırdı, ancak Chloe Sevigny aday olduğu "En İyi Yardımcı Aktrist" dalında ödül alamadı.


AÇIKLAMA: Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi 4. film gösterimi etkinliğiyle varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bu hafta 06/09/2010 tarihi Pazartesi günü saat 18:30'da Adana STGM'de toplanıyoruz.. Tüm arkadaşları bu güzel etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz..ve heyecanla bekliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder